Moederdag kaart schrijven? Laat je inspireren door deze 30 teksten!

Moederdag kaart schrijven? Laat je inspireren door deze 30 teksten!

Moederdag is in aantocht! Die speciale dag waarop we onze moeders, oma's en andere vrouwen, die als een moeder voor ons zijn, in het zonnetje zetten! Misschien zit je nu met een mooie blanco kaart voor je, pen in de hand, en vraag je je af: "Wat schrijf ik op een Moederdag kaart?" Geen zorgen, ik help je! Of je nu zelf een kaart voor Moederdag wilt maken of zoekt naar die perfecte Moederdag-tekst die recht uit het hart komt, ik duik met jou in een wereld van woorden die net zo kleurrijk zijn als mijn liefde voor design!

Wat kan je schrijven op een Moederdag kaart?

Van een grappig woordje dat haar gegarandeerd doet glimlachen of een zin die haar raakt tot een 'ik hou van je'. Ik heb een lijst samengesteld die je gaat helpen om de perfecte boodschap over te brengen! Klaar om jouw creativiteit te laten stromen en mama de meest leuke kaart ooit te geven? Hier wat leuke inspiratie en tips!

Leuke & grappige teksten voor een Moederdag kaart

 1. Hier is een kaart voor jou! Zoals je altijd zegt, het zijn de kleine dingen die tellen!
 2. Mama, ik beloof dat ik vandaag mijn kamer opruim. Fijne Moederdag!
 3. Sorry voor de grijze haren, maar hey, ze staan je goed! Fijne Moederdag!
 4. Bedankt dat je de chaos coordinator van ons gezin bent. Fijne Moederdag!
 5. Ik heb het internet afgezocht naar de beste Moederdag kaart, maar ze hadden geen kaart met een superheldin. Dus dan maar deze!
 6. Voor de vrouw die alles kan, inclusief het op magische wijze laten verdwijnen van wijn!
 7. Mama, ik weet dat je altijd zegt dat je geen favorieten hebt, maar we weten allebei wie het leukste kind is. Fijne Moederdag!
 8. Bedankt dat je mijn fouten nooit op Facebook hebt gezet. Love you!
 9. Ik ben misschien niet perfect, maar ik ben het bewijs dat je alles kunt overleven. Fijne Moederdag!
 10. Tip: schrijf een grappige anekdote of herinnering op het kaartje, daar zal ze vast om kunnen lachen!

Lieve teksten voor een Moederdag kaart

 1. Mam, jouw armen voelen altijd als thuis. Dank je wel voor je eindeloze liefde en steun.
 2. De wereld is mooier met jou erin. Dank je wel voor alles, mama.
 3. Mama, jouw liefde heeft mij gevormd. Ik ben wie ik ben dankzij jou.
 4. Achter elke geweldige dochter staat een nog leukere moeder!
 5. Mam, ik ben zo trots dat jij mijn moeder bent!
 6. Mam jij bent de allerleukste & liefste die ik ken, fijne Moederdag!
 7. Er bestaat geen ander zo leuk, mooi en geweldig als jou, bedankt lieve mama!
 8. Mama, je maakt de wereld compleet, gewoon door jezelf te zijn. Fijne Moederdag!
 9. Voor alle keren dat je er was en voor alle keren dat je er zult zijn, dankjewel!
 10. Tip: bedank jouw moeder voor alles wat ze voor je doet en geef daarbij een mooi voorbeeld als "bedankt dat je iedere dag even belt om te vragen hoe het met mij gaat.”

Leuke Moederdag quotes

 1. "Een moeder is zij die de plaats van allen kan innemen, maar wiens plaats niemand anders kan innemen." - Cardinal Mermillod
 2. "God kon niet overal zijn, en daarom schiep hij moeders." - Rudyard Kipling
 3. "Voor de wereld ben je een moeder, maar voor je familie ben jij de wereld." - Onbekend
 4. "Een moeder is de enige die weet wat je nodig hebt voordat je het zelf weet." - Onbekend
 5. "Een moeder's liefde is de grootste leraar, en laat ons zien hoe krachtig mededogen, doorzettingsvermogen, en onvoorwaardelijke liefde zijn." - Steve Maraboli
 6. Mama de aller aller liefste!
 7. Best mom ever!
 8. Wat heb ik een geluk dat jij mijn lieve moeder bent!
 9. I got it from my mama, love you!
 10. De leukste & liefste mama van de hele wereld ben jij! 

Veel plezier met de voorbereidingen!

Nu heb je een scala aan lieve, leuke en grappige teksten voor het schrijven van je Moederdag kaart! Het is jouw beurt om met pen en papier (of een tik op het toetsenbord!) een lief berichtje voor haar te schrijven. Of je nu een lief kort berichtje of de hele kaart vol schrijft met een mooie herinnering, jij hebt de tijd genomen om iets persoonlijks te schrijven en ik weet zeker dat er daarmee een glimlach op haar gezicht zal verschijnen! Ik hoop dat deze ideeën je zullen inspireren om iets moois te creëren voor jouw moeder. Vergeet niet, het allerbelangrijkste is natuurlijk de liefdevolle intentie! Fijne Moederdag!

Ben jij nog op zoek naar een mooie Moederdag kaart? Laat je inspireren door deze leuke kaartjes voor mama’s: