10 leuke ideeën voor kleine bedankjes voor collega’s

10 leuke ideeën voor kleine bedankjes voor collega’s

Kleine bedankjes kunnen een groot verschil maken, vooral op de werkvloer. Of je nu een collega wilt bedanken voor hun hulp, steun, of gewoon omdat ze geweldig zijn, een klein gebaar kan wonderen doen. Hier zijn 10 leuke ideeën voor kleine bedankjes voor collega’s die je zeker zullen inspireren!

Speciaal voor het afscheid van een collega heb ik toffe afscheidsbundels en kaarten ontworpen. Neem eens een kijkje!

Verras je collega met een van deze kleine bedankjes!

Klaar om de leukste kleine bedankjes voor collega’s te ontdekken? Laat je inspireren door deze 10 ideeën:

1. Afscheidsbundel ‘Bedankt fijne collega’

Met deze unieke afscheidsbundel kun je op een leuke manier afscheid nemen van een collega. Laat ieder van je collega's een kaartje invullen voor de vertrekkende collega. De kaarten worden gebundeld in de afscheidsbundel. Kortom een hele leuke en persoonlijke manier om de vertrekkende collega een mooi en blijvend cadeau te geven! De afscheidsbundel heeft een voor- en achterkant met twee ringen, die gemakkelijk open en dicht kunnen. De bundel bevat minimaal 20 kaarten, maar je kunt ook kiezen voor 30, 40 of 50 kaarten.

Kleine bedankjes voor collegas: afscheidsbundel Bedankt collega

2. Kaart met plantje en kaartenhouder

In samenwerking met JP Deco hebben wij een ontzettend leuk kaartje en cadeautje ineen ontwikkeld! Het kaartje samen met plantje is een uniek bedankje voor het afscheid van een collega. Het is ook mogelijk dit product direct door ons naar de ontvanger te laten versturen. Geef dit aan in de opmerking bij jouw bestelling en we maken er een leuk pakketje van!

 

3. Persoonlijke dankbrief

Een handgeschreven brief is altijd een mooie manier om je dankbaarheid te tonen. Neem de tijd om een persoonlijke dankbrief te schrijven waarin je specifieke dingen noemt die je waardeert aan je collega. Dit simpele, maar betekenisvolle gebaar zal zeker gewaardeerd worden.

4. Gepersonaliseerde mok

Een mok met een leuke tekst of de naam van je collega erop is een praktisch en persoonlijk bedankje. Elke keer als je collega een kop koffie of thee drinkt, zal hij of zij aan jouw vriendelijke gebaar herinnerd worden.

5. Chocoladepakketje

Wie houdt er nu niet van chocolade? Een klein doosje met verschillende soorten chocolade is een heerlijk bedankje. Je kunt het personaliseren door er een kaartje bij te voegen met een persoonlijke boodschap.

6. Notitieboekje met een boodschap

Een stijlvol notitieboekje kan altijd van pas komen. Voeg een persoonlijke boodschap toe op de eerste pagina om je collega te laten weten hoeveel je hun harde werk en inzet waardeert.

7. Thee- of koffiepakketje

Een pakketje met verschillende smaken thee of speciale koffiemelanges is een heerlijk en praktisch cadeau. Het is een fijn bedankje dat je collega kan helpen ontspannen en genieten.

En als je er taart bij geeft, is deze kaart een leuk extratje!

8. Plantenpotje voor op het bureau

Een klein plantenpotje voor op het bureau kan een leuke en groene toevoeging zijn aan de werkplek van je collega. Kies een plant die makkelijk te verzorgen is, zoals een vetplantje of een cactus.

9. Cadeaubon voor een lunch

Geef je collega een cadeaubon voor een lunch in een leuk café of restaurant in de buurt. Dit is een leuke manier om hen te bedanken en hen de kans te geven om even te ontspannen en te genieten van een lekkere maaltijd.

10. Motiverende quote in een fotolijstje

Kies een inspirerende quote die je collega aanspreekt en plaats deze in een mooi fotolijstje. Dit kan een geweldige motivatie zijn en een constante herinnering aan je waardering voor hun harde werk.

Succes met het vinden van kleine bedankjes voor collega’s!

Bedankjes hoeven niet groot of duur te zijn om een impact te maken. Het gaat om de gedachte en het gebaar achter het cadeau. Met deze 10 leuke ideeën voor kleine bedankjes kun je zeker een glimlach toveren op het gezicht van je collega’s en hen laten weten hoeveel je hun inspanningen waardeert. Veel plezier met het uitkiezen en geven van je bedankjes!

En als je nog op zoek bent naar mooie kaarten of kleine bedankjes voor collega’s, neem eens een kijkje in mijn shop.